Få svar på dine spørgsmål...

 

OM PRODUKTERNE

Hvem kan benytte produkterne?

Alle sunde og raske voksne kan benytte LiviShapes produkter. En LiviShape kur bør ikke benyttes af børn, unge, gravide, ammende og ældre. Får du medicin bør du tale med din egen læge, om du kan benytte LiviShapes produkter i sammenhæng med medicinen.

Kan man dyrke motion på en LiviShape kur?

Ja, helt bestemt. Mange vil opleve et bedre vægttab ved at kombinere kur og motion. Nogle oplever, at udholdenheden kan være lidt lavere pga. det lave energiindhold.

Hvad er VLCD / LCD?

VLCD står for Very Low Calorie Diet og betyder, at man får under 800 kcal pr dag. LCD står for Low Calorie Diet og betyder, at man får mellem 800 og 1200 kcal pr dag. LiviShape tilbyder begge typer kure i kombinationer der passer til netop dig og din hverdag.

Hvorfor skal der 200 ml vand i jeres shakes? Der skal 300 ml i nupo...

Vi har hos LiviShape valgt at tilpasse smag og konsistens til 200 ml vand. Det har vi gjort, fordi 300 ml kan være en stor portion at komme igennem 6 gange på en dag, flere dage i træk. Derudover kan man vælge at bruge 2 diet shakes som 1 måltidserstatning, dvs. 2 portion pulver og 400 ml vand. Mængden af fibre, proteiner, fedtsyrer, vitaminer og mineraler er ikke mindre pga. mængden af vand. Flere der har prøvet LiviShape diet shakes siger endda, at de mætter mere og bedre end nupo!

Kan man blande diet shakes med mælk?

I princippet ja, men det er ikke meningen. Du vil få mange flere kalorier end tiltænkt.

Kan man blande diet shakes på forhånd?

Du kan sagtens blande din shake på forhånd og opbevare den i køleskabet som et mælkeprodukt i op til 24 timer inden indtagelse.

Hvornår skal jeg tage mine diet shakes?

Det bestemmer du selv, men med 6 shakes om dagen, kunne det være kl. 8.00, 10.00, 12.30, 14.30, 17.30, 20.00 - på den måde går der ikke længe mellem hvert måltid. Derudover anbefaler vi, at du en halv time inden de 3 hovedmåltider (8.00, 12.30 og 17.30) tager to LiviShape Fiber konjac piller. De hjælper til at give en ekstra god mæthedsfornemmelse og du vil således ikke føle sult, som nogle synes er problemet ved en ren VLCD-kur...

'Bedst før' og hvad så?

Alle LiviShape madprodukter er mærket med 'Bedst før'-dato - 10/2016 betyder eksempelvis, at produktet har en holdbarhed til og med oktober 2016, hvis opbevaret efter foreskrifterne. Dvs. at man bør spise maden senest i oktober 2016 for at få den bedste smagsoplevelse. Der vil dog ikke ske noget ved at indtage produkterne efter "bedst før" datoen, hvis produktet lugter og ser fint ud og er opbevaret efter foreskrifterne, dog kan der efter en længere periode opleves en forringelse af smagsoplevelsen. Alle portionspakker skal tilberedes efter åbning og bør ikke gemmes derefter. Diet shakes har holdbarhed til dato angivet på posen, også efter åbning, hvis posen lukkes tæt og opbevares efter foreskrifterne.

Hvor meget taber man sig?

Det afhænger af mange ting; hvor aktiv du er, dit køn, din alder, dit stofskifte/ forbrænding og hvor mange kalorier du er vant til at indtage. Men mange vil opleve at tabe et par kg om ugen, nogle endnu mere i starten.

Hvad er kalorier?

Forståelsen af kalorier er vigtig for, at du kan tabe dig, du kan læse meget mere om kalorier her.

Hvor mange kalorier spiser man normalvis?

En tommelfingerregel siger, at kvinder cirka skal spise 1500-2000 kcal om dagen for at holde vægten og mænd cirka skal spise 2500-3000 kcal om dagen for at holde vægten. Alt for mange spiser alt for mange kalorier om dagen; spiser du flere kalorier end du forbrænder, tager du på!

Hvorfor kur og ikke bare kostomlægning?

En pulverkur er en særdeles effektiv vej til vægttab. En pulverkur kan give et meget hurtigere og meget større vægttab end almindelig omlægning til fedtfattig kost. En pulverkur er derfor en god idé, hvis der skal smides mange kilo, eller hvis man af motivationsmæssige årsager gerne vil se hurtige resultater på vægten. En pulverkur kan være en god første fase, men man bør naturligvis ikke leve af pulver resten af livet, så det er nødvendigt, efter nogle uger på pulver, at indarbejde nye spisevaner, så man kan holde vægten nede - de gamle spisevaner gav for mange kilo på sidebenene. Se LiviShapes ‘Råd om sund livsstil’.

Tager man det hele på igen bagefter?

Når man har taget på, så har man naturligvis gennem kortere eller længere tid spist forkert, dvs. mere end man forbrændte. Hvis du efter kuren genoptager dine gamle vaner, så vil du tage på igen! Men kuren er en kickstart, hvor vægttabet giver dig en god motivation til at fortsætte. Du kan under ‘Råd om sund livsstil’ finde en masse vejledning til kostomlægning. Har du svært ved at lægge din kost fuldstændig om, så prøv vores ‘fleksibel’, hvor du kun erstatter morgenmad og/eller frokost eller tager 1 til 2 dage om ugen med væsentligt færre kalorier; så der er plads til lidt mere på andre tidspunkter...

Jeg bliver ikke mæt, af noget jeg drikker...

Du kan IKKE sammenligne LiviShape diet shakes med mæthedsfornemmelsen efter eksempelvis et glas juice eller en drikkeyoghurt - LiviShape diet shakes er proppet med fibre og proteiner, der netop giver en mæthedsfornemmelse på højde med et måltid. Hvis det stadig ikke, er noget for dig, så prøv nogle af alle LiviShapes andre måltidserstatninger; supper, måltider, morgenmad eller måltidsbarer.

Er pulverkur farlig?

Nej, overhovedet ikke! LiviShapes produkter indeholder alle de proteiner, fibre, fedtsyrer, vitaminer og mineraler, som du har brug for og i de rette mængder. Så det er faktisk meget bedre end at nøjes med at spise broccoli og kylling. Og kroppen tager ikke skade af at indtage færre kalorier.

Kan jeg ikke spise almindelig mad?

Det kan du selvfølgelig også. LiviShapes produkter kan sagtens kombineres med almindelig mad i løbet af en dag. Du kan måske bruge LiviShape diet shakes eller måltider til morgenmad og/eller frokost og kombinere med almindelig sund aftensmad. I Livishape måltidserstatninger får du lavt kalorieindhold med alle de nødvendige vitaminer og mineraler samt livsvigtige fedtsyrer og mættende fibre og proteiner. LiviShape mellemmåltider og snacks indeholder mange proteiner, et kontrolleret kalorieindhold og lidt eller ingen sukker - kort sagt, med LiviShape er det nemt og overskueligt!

Kan jeg ikke bare tage proteinpulver / proteinshakes?

Det kan du i princippet godt. Proteiner er også én af hovedkilderne i LiviShapes produkter, men med LiviShape diet shakes får du samtidig mange fibre, der hjælper til en bedre mæthedsfornemmelse og fordøjelse og ikke mindst den korrekte sammensætning af vitaminer og mineraler, der er nødvendige i et komplet måltid. Alt det indeholder en proteinshake slet ikke.

Hvorfor proteinholdig mad?

Protein indeholder samme antal kalorier som kulhydrater, men proteiner giver en bedre og længere mæthedsfornemmelse og har en masse andre fordele. Læs mere om proteiner her.

Hvorfor skal jeg drikke så meget vand under et kurforløb?

Der er i LiviShapes produkter formentlig flere fibre, end du er vant til at spise og din krop har brug for væske til at fordøje fibrene, ligesom den mad du plejer at spise (for meget af) også indeholder væske, som du ikke længere får.

Lyst til alt det usunde og søde...

Vi er skabt til at kunne lide og have lyst til kalorietunge fødevare, det var for ur-mennesket ren overlevelse. De fede og søde fødevarer udskiller desuden et tilfredsstillelses-signal i hjernen, der gør, at man har lyst til mere. Hvis du gennem længere tid (cirka et halvt år) undgår de kalorietunge fødevarer, er der noget der tyder på, at du derefter får en mindre tilfredsstillelse ved at spise fødevarerne og dermed har mindre lyst til dem... Hvis du ikke kan undvære snacks, så se LiviShapes store udbud, der allesammen er kaloriekontrolleret og mange er fyldt med protein, der giver en bedre mæthedsfornemmelse og kroppen bruger flere kalorier på at forbrænde dem..

Mit vægttab er gået i stå

Hold ud! Så længe du indtager færre kalorier, end kroppen bruger, så vil du tabe dig. Det kommer måske bare i etaper og springene er mindre. I starten vil du opleve et stort vægttab, især hvis du har været vant til en kulhydratrig kost; kroppens kulhydratdepoter tømmes og det betyder bl.a. at kroppen giver slip på en del væske. Samtidig med at vægten går nedad, så bliver dit daglige energiunderskud også mindre. Jo mindre du vejer, jo mindre kalorier har du brug for og dermed er underskuddet (forskellen) også blevet mindre. Det giver et langsommere vægttab end i begyndelsen af kuren. Og tempoet vil fortsætte med at falde, medmindre du undervejs i kuren bevæger dig mere. Når man taber sig, så taber man også muskelmasse, hvilket henover tid også nedsætter forbrændingen, da det primært er muskler, der forbrænder kalorier. Prøv at få dyrket mere motion.

Luft i maven

Du skal naturligvis altid tage det alvorligt, hvis du oplever bivirkninger, men afhængig af bestanddelene i din kost før kuren, så kan det høje indhold af kostfibre i LiviShapes produkter medføre eventuelle bivirkninger som luft i maven og evt. lettere mavekneb. Det er helt normalt og går over når kroppen har vænnet sig til de mange fibre.

Dårlig ånde

Nogle vil opleve dårlig ånde under en VLCD kur (under 800 kcal pr dag). Det er ikke produktet, der giver dårlig ånde, men ketosen, den fase kroppen går i pga. det lave kalorieindtag. Din krop begynder at forbrænde fedt i stedet for kulhydrater, det udskiller stoffer i din ånde, som kaldes ketoner og lugten svarer lidt til acetone. Der er ikke så meget, du kan gøre ved det ud over at camouflere det med tandbørstning, mundrens, pastiller mm. Og glæde dig over, at det er lig fedttab og den dårlige ånde forsvinder, når kroppen har vænnet sig til tilstanden.

Hovedpine

Du vil på en LiviShape kur få væsentlig færre kalorier end din krop er vant til og som reaktion på det, vil nogle opleve, at kroppen skærer ned på nogle basale funktioner i starten af perioden; nogle vil fryse, få lidt hovedpine mm. Det vil ske på alle kurforløb med lavt kalorieindtag og det sker der ingenting ved, det går over efter et par dage. Tag evt. et par hovedpinetabletter mens det står på og sørg for gennem hele forløbet at drikke minimum 2-3 liter vand pr dag.

Glutenfri

Flere af vores produkter indeholder ikke gluten. Se LiviShape's glutenfri produkter her. Vores diet shakes indeholder ikke glutenholdige ingredienser, men kan ikke deklareres glutenfri pga. produktionsmetoden, der kan risikere at indeholde rester af gluten fra tidligere produktioner.

BESTILLING & BETALING

Hvordan ændrer jeg min bestilling?

Du har hele vejen igennem processen mulighed for at bruge linket ‘Ret bestilling’ og gå tilbage til LiviShape.dk og tilføje produkter eller bruge + og - tasterne i indkøbskurven til at tilføje eller fjerne flere af samme slags produkt.

Hvorfor skal jeg oplyse min e-mail, når jeg køber?

Efter dit køb sender vi dig en mail med ordrebekræftelse og efter ordren er afsendt, modtager du en mail med forsendelsesoplysninger, så du kan spore din pakke. Derfor skal vi bruge din mailadresse.

Kan jeg skifte mailadresse efter køb?

Nej, det kan du ikke. Den mailadresse du har indtastet ved bestilling, er den vi bruger videre i vores system. Kontakt os, hvis du har indtastet forkert mailadresse.

Hvorfor skal jeg oplyse mit telefonnummer i købsprocessen?

Du kan gennemføre købet uden at oplyse dit telefonnummer. Men vi bruger kun dit telefonnummer, hvis vi finder behov for det. Dvs. hvis varerne mod forventning skulle være udsolgt, hvis der er usikkerhed om leveringsadressen eller lignende.

Jeg har købt for over 400,- men opnår ikke gratis fragt...

Gratis fragt opnås når samlet køb rammer 400,00 DKK. Det samlede køb beregnes som beløb inkl. moms ekskl. eventuelle rabatter og tilbud. Dvs. der skal være købt for 400,- kroner produkter efter der er fratrukket eventuel rabat og før der tillægges evt. fragt.

Jeg har en rabatkode, hvordan indløser jeg den?

Du kan indtaste rabatkoden i indkøbskurven (Vis kurv). For at indløse koden skal du først indtaste den i kodefeltet og herefter klikke ”Indløs”. Rabatten bliver automatisk trukket fra det samlede beløb.

Min rabatkode virker ikke...

Rabatkoden kan være udløbet... Rabatkoden kan have en mindste bestillingsværdi... Rabatkoden kan være bundet til bestemte produkter, kategorier eller kampagner... Det er kun muligt at indløse én kode pr. bestilling.

Hvordan får jeg en voucher/ promoter kode?

Det er kun en gang imellem, at vi har gyldige rabatkoder. Du kan melde dig ind i LiviShape VIP fordelsklub, følge os på facebook og instagram og dermed få mulighed for at få adgang til voucher/ promoter koder, når vi tilbyder dem, se mere her (link).

Hvordan kan jeg betale på LiviShape.dk?

Se mere her (link)

Hvor lang tid tager en bankoverførsel?

Med en traditionel bankoverførsel tager det 1-3 hverdage, før vi har registreret din indbetaling.

Kan jeg betale, efter at jeg har fået leveret varerne?

Nej. Du skal vælge betalingsform ved bestilling. Ved betaling med kreditkort og MobilePay bliver dine penge reserveret ved bestilling og trukket fra din bankkonto, når varerne bliver afsendt. Ved bankoverførsel bliver varerne først sendt, når vi har registreret din indbetaling.

EFTER KØBET

Jeg har gennemført en bestilling - kan jeg annullere den?

Nej, ikke umiddelbart, da behandling og afsendelse af bestillinger sker hurtigt. Men prøv at kontakte os pr. telefon. Alternativt kan du gøre brug af din returret.

Får jeg en bekræftelse på min bestilling?

Ja. Når du har godkendt din ordre, får du automatisk en ordrebekræftelse tilsendt på din mail.

Jeg har ikke modtaget en mail med ordrebekræftelse…

Tjek dit spamfilter. Ellers kontakt os, måske har du indtastet forkert mailadresse.

OM LEVERING

Skal jeg betale for levering?

Se mere her vedr. fragtpriser

Kan min bestilling leveres på en anden adresse end faktureringsadressen?

Ja. Men husk du skal gøre det, inden du betaler: Du skal blot udfylde en ønsket leveringsadresse, når du kommer til kassen.

Kan I levere til Grønland, Færøerne eller andet EU-land?

Nej, som det er lige nu, leverer vi kun til Danmark. Ved større ordrer kan du prøve at kontakte os på info@livishape.dk

Hvor lang tid tager det, før jeg modtager min pakke?

Se mere omkring vores leveringstid her.

Hvor er min pakke?

Du har modtaget en mail fra os vedr. tracking af din pakke (tjek evt. spamfilter). Brug forsendelsesoplysningerne til at se, hvor din pakke er. På den måde kan vi altid informere dig om den aktuelle forsendelsesstatus.

Pakken er blevet væk - hvad gør jeg?

Hvis du ikke har modtaget din pakke efter 3 hverdage, skal du kontakte vores kundeservice på info@livishape.dk, oplys ordrenummer. Vi kan kontrollere, hvor pakken er og eventuelt efterlyse pakken.

RETURNERING & REKLAMATION

Hvordan returnerer jeg en vare?

Se mere om din returret her

Hvordan reklamerer jeg over en vare?

Se mere her (link)

Jeg har modtaget en forkert vare?

Vi gør alt, hvad vi kan for at levere de korrekte varer. Skulle der opstå fejl, kontakt os straks. Venligst oplys navn, adresse samt ordrenummer ved henvendelse, og vi sørger for, at du modtager den rette varer og kan returnere varen fragtfrit.

OM LIVISHAPE VIP FORDELSKLUB

Hvad får jeg, når jeg tilmelder mig?

LiviShape VIP fordelsklub holder dig opdateret med gode tilbud, rabatkoder, tips og inspiration til at tabe dig eller holde dig slank, konkurrencer, spændende temaer, nyheder og meget mere. Ingen spam - 100% fortroligt. Du modtager en email fra os 1-2 gange pr måned.

Hvordan tilmelder jeg mig?

Du kan tilmelde dig her (link)

Hvordan afmelder jeg mig?

Nederst i nyhedsbrevet finder du linket "Afmeld nyhedsbrev". Når du klikker på dette link, afmelder du dig vores nyhedsbrev og alle fordelene ved LiviShape VIP fordelsklub.

Har du yderligere spørgsmål?Copyright © 2022 LiviShape.dk
Vingelhøjvej 72, 6200 Aabenraa