Du har 30 dages returret og får pengene retur

 

Ved betaling med kreditkort og MobilePay tilbageføres beløbet til det benyttede kreditkort. Ved bankoverførsel tilbageføres beløbet til bankkonto.

Returretten er betinget af, at varen returneres ubrugt og i ubrudt emballage, så den fremstår salgsklar.

Fragtomkostninger i forbindelse med returnering af vare påhviler dig som køber.

 

Hvis du er i tvivl om noget, kan du altid kontakt os og få yderligere hjælp. Vi lever af tilfredse kunder og sætter en ære i at gøre din købsoplevelse så god som mulig - så ring på telefon 3696 0520.

 

 

Sådan returneres varen

Inden returnering skal du give os besked på mail info@livishape.dk eller telefon 3696 0520 med reference til dit ordrenummer. Det er ikke nok at sende varen retur.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du er ansvarlig for at pakken leveres til LiviShape. Vi anbefaler, at du returnerer varer med pakkepost, da breve ikke kan spores.

 

RETURADRESSE:
LiviShape
Vingelhøjvej 72
6200 Aabenraa, Danmark
MRK: Må stilles i pakketelt


Vi modtager kun pakker mod forudgående aftale.

Vi modtager ikke pakker, der er sendt "uden omdeling" eller pakker pr. postopkrævning/ efterkrav.

 

DU SKAL MEDSENDE:
- Varen, som skal retur
- Kopi af ordrebekræftelsen (med synligt ordrenummer)
- Har du med ordren modtaget gratis produkt skal det sendes med retur. Vi forbeholder os retten til at fratrække værdien fra returbeløbet, hvis dette ikke overholdes.
 

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med almindelig post. Dette gælder for alle varer over 20 kg. Der kan ved tunge varer købes returfragt ved os til fordelagtige priser.

 

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/ reklamation.

 

Du kan også aflevere produkterne personligt på vores tyske lager (lige over grænsen ved Scandinavian Park). Ring til os inden på telefon 3696 0520:

LiviShape
Gewerbepark 11
24983 Handewitt, Tyskland

 

 

Delvis returnering af ordre

Returnerer du en eller flerer varer, som var en del af en større ordre, vil købesummen for de returnerede varer blive tilbageført.

Vær opmærksom på, at returnerer du en vare, hvor du på den samlede ordre med flere varer har modtaget gratis fragt, indløst en voucher eller opnået andre fordele pga. samlet købesum, forbeholder vi os retten til at modregne denne fordel/ ydelse inden tilbagebetaling af beløb.

Har du pga. den samlede købesum opnået gratis produkt skal det sendes med retur. Vi forbeholder os retten til at fratrække værdien fra returbeløbet, hvis dette ikke overholdes.

 

 

Ønsker du at ombytte varen til en anden?

Vi bytter ikke din ordre til andre produkter eller smagsvarianter, men giver i stedet pengene retur og du kan bestille de ønskede produkter i en ny ordre på livishape.dk.

 

 

Se mere om fortrydelsesret og returret hos LiviShape.dk i handelsbetingelserne

 

Vedrører returneringen en reklamation/ garantisag/ defekt vare? Se mere i handelsbetingelserne

 

 

Har du yderligere spørgsmål?Copyright © 2023 LiviShape.dk
Vingelhøjvej 72, 6200 Aabenraa