LiviShape - Danmarks nye slankekoncept

 

LiviShape er et nyere slankekoncept, hvor produkterne kan sammensættes og bruges, så de passer bedst til dig og din hverdag. Alle produkter har bedste næringsmæssige sammensætning med lavest mulige kalorieindhold. Vi har stor fokus på smag og konsistens. Alle vore produkter er produceret i EU og og overholder danske og europæiske standarder.

Vi tilbyder et mere komplet produkt sortiment end andre lignende mærker på markedet. Altid gode favorable priser fordi du køber direkte hos os i webshoppen, uden nogle fordyrene mellemled.

 

Navnet LiviShape

Rigtig mange mennesker har brug for at tabe sig eller nemmere holde vægten - be in 'shape' 
Samtidigt skal det være nemt og overskueligt for alle og tilpasset det liv vi lever - 'living'
Kombinationen er for os 'LiviShape'.

 

 

Hvorfor LiviShape ?

 

Der findes rigtig mange bøger med opskrifter på slankemad og livsstilsændring, men det kræver meget overskud og tid at handle og kokkerere sig igennem alle ingredienser; LiviShape gør det nemt og overskueligt!

Når beslutningen er taget, så skal det være nu! LiviShape kickstarter dit vægttab!

Vores produkter kan bruges på mange måder; både til at tabe sig eller til nemmere at holde vægten og gøre plads til lidt mere af det søde ved siden af.

 

'Effektivt vægttab tilpasset dig og din hverdag, nemt og overskueligt'

Vi har kurprogrammer hvor man i en periode erstatter al mad eller dele af sin mad med vores måltidserstatninger.

Dvs. man kan gå all-in og prøve vores populære 1 uges komplette kur

Eller tage mellemvejen og prøve en anden populær kur; Fleksibel breakfast/lunch eller Fleksibel 5/2  og kombinere vores produkter med almindelig sund mad som salat, kød og anden proteinrig kost.

 

Man kan også nøjes med at erstatte udvalgte måltider med et kalorielet og mættende LiviShape måltid, når det passer ind i hverdagen.

1 LiviShape måltid kan være:

 

Vores mest populære enkeltstående produkt er LiviShape Fiber konjac kapsler, som man tager før hvert af dagens 3 hovedmåltider (uanset om man er på decideret kur eller ej). De giver en mæthed inden måltidet, hvilket gør det nemmere at spise mindre og det tilsatte chrom stabiliserer blodsukkeret og mindsker den søde trang.

Vores andet meget populære produkt er LiviShape Fiber-vand. Det er light saftevand med fibre. Man kan på ingen måde fornemme fibrene, når man drikker det, men det giver en lille mæthed og mange synes det kan holde lysten til sødt på afstand. Mange bruger det om eftermiddagen eller aftenen, hvor man ellers nemmere kunne falde i de tomme kalorier...

Og så er der vores proteinrige snacks/ mellemmåltider. De har alle et meget højt proteinindhold og kan bruges som supplement i en kur eller i hverdagen, som en mættende sund snack.

En kur og krævende hverdag kan godt have brug for lidt hjælp. LiviShape Energy guarana kapsler giver via naturlige ingredienser ekstra energi og overskud, som kan mangle i hverdagen.

Alle vore produkter kan mixes i én af LiviShape's kur-programmer. Der er mange at vælge imellem, så du kan finde en der passer netop til dig og din hverdag - det synes vi er nemt og overskueligt!

Et godt supplement til en kur er motion og let styrketræning og for at det er tilpasset dit og din hverdag tilbyder LiviShape et bredt sortiment af lækkert fitnessudstyr til gode priser, så du kan træne hjemme når du har tid og lyst.

 

'Hjælp til at holde vægten'

Du vil også finde LiviShape's produkter særdeles velegnede som supplement til din almindelige kost, hvor de kaloriefattige og mættende produkter kan erstatte et måltid og dermed holde dit samlede daglige kalorieindtag nede og gøre det nemt og overskueligt at holde vægten.

 

 

Har du yderligere spørgsmål?Copyright © 2022 LiviShape.dk
Vingelhøjvej 72, 6200 Aabenraa