Hvad er VLCD?

 

VLCD er en slankekur med et meget lavt indtag af kalorier. VLCD står for Very Low Calorie Diet og betyder, at man maximalt får 800 kalorier om dagen. Til sammenligning er det normale anbefalede daglige kalorieindtag for kvinder ca. 1500-2000 kalorier pr dag og ca. 2500-3000 for mænd. Kroppens daglige kaloriebehov (uden at tage på eller tabe sig) varierer fra person til person og afhænger af ens vægt og fysiske aktivitetsniveau.

I henhold til lovgivningen skal en VLCD-kur indeholde mellem 450 og 800 kcal pr dag.

 

VLCD produkter er reguleret af lovgivningen

Danske og europæiske regler sikrer, at VLCD slankekostprodukter er egnede til formålet og at produkternes indhold af essentielle næringsstoffer er tilstrækkelig. Der er stramme krav til indhold og sammensætning af et VLCD slankepulver, så kroppen tilføres et minimum af kalorier, men samtidig får en komplet og tilpas sammensætning af vitaminer, mineraler, omega-3, omega-6, kulhydrater, fibre og protein.

Lovgivningen foreskriver endvidere, at VLCD-produkter kun bør indtages i en kortere periode på maksimalt tre uger uden lægekontrol. Produkterne bør desuden ikke anvendes af gravide, ammende, børn, unge og ældre.

 

Effektivt og sikkert vægttab

Alle overvægtige, der følger en VLCD kur, vil opleve et vægttab. Og mange vil opleve et hurtigt vægttab pga. det meget mindre indtag af kalorier, end hvad ens krop normalvis er vant til. En VLCD kur kræver vilje at gennemføre. Det er et noget mindre indtag af kalorier, end du er vant til og vigtigst af alt, så skal du bryde med en masse vaner.Men en VLCD kur giver et effektivt vægttab. Prøv LiviShapes diet VLCD shakes eller LiviShapes VLCD kur Kickstart max.

 

VLCD kontra LCD kur

En VLCD-kur indeholder mellem 450 og 800 kcal pr dag. LiviShapes VLCD kur (diet shakes eller Kickstart max) indeholder lige under 700 kcal pr dag.

En LDC-kur indeholder mellem 800-1200 kcal pr dag. LCD står for Low Calorie Diet.

Jo flere kalorier du indtager, jo mindre vægttab vil du opleve. Men måske har du behov for at indtage mellem 800-1200 kcal? Fordi du er vant til et meget stort kalorieindtag... Måske fordi du er en mand... Fordi du har en meget aktiv hverdag...

LiviShape kan tilbyde dig den mest fleksible LCD-kur Intensiv mix, hvor du kan vælge det daglige kalorieindtag, som du mener er rigtigt for netop dig. LiviShapes Intensiv mix består af kosterstatning, der indeholder alle de nødvendige vitaminer, mineraler, fedtsyrer, fibre og proteiner kombineret med 1 til 3 protein-snacks pr dag, så du kan holde dig mæt og tilpas.

 

 

Har du yderligere spørgsmål?Copyright © 2023 LiviShape.dk
Vingelhøjvej 72, 6200 Aabenraa