Hvad kan LiviShape's produkter hjælpe dig med...

Det har fra starten været vores idé med LiviShape at skabe et koncept af gode produkter, der kan bruges på flere måder og i mange sammenhænge, så de kan tilpasses den enkelte person og hverdag. Det skal være nemt og overskueligt.

Oversigten ovenfor kan hjælpe dig med at finde ud af, hvad der er bedst for dig. Klik på de enkelte billeder for at komme videre til de relevante programmer og en forklaring på forskellene, så du kan udvælge det kur-program, der er rigtigt for dig!

LiviShape's måltider (shakes, lavkalorieretter, morgenmad og barer) kan bruges som decideret erstatning af et måltid (med korrekt næringsmæssig sammensætning) eller som fuld erstatning for al mad på en dag, en uge eller i flere uger. Alle måltiderne kan vælges i kur-programmerne eller købes enkeltvis, præcis som det passer dig bedst.

Vores protein snacks indgår i kur-programmet Intensiv Mix eller købes separat til altid at have på lager, når sulten kommer snigende. Sunde snacks med god mæthed! Læs her hvorfor proteiner er vigtige for et vægttab: https://livishape.dk/protein 

Endelig kan vi virkelig anbefale vores populære Fiber konjac og Fiber-vand i din hverdag; begge dele mætter og gør det nemmere at tage de rigtige valg.

Copyright © 2023 LiviShape.dk
Vingelhøjvej 72, 6200 Aabenraa