Fleksibel breakfast/lunch

  • Erstat morgenmad og frokost, spis sammen med familien til aften 
  • Vægttab på den nemme måde *
  • Indtag væsentlig færre kalorier end normalt
  • Vælg selv hvad du vil spise
  • Delvis kost-omlægning


* Resultat og størrelse på vægttab vil variere fra person til person og kan ikke garanteres

fra
33,50 DKK / dag

inkl. moms


gennemsnitligt antal kalorier pr dag med de nuværende valg

1) VÆLG antal dage

Vælg hvor lang tid du ønsker at købe ind til:

-5%

-8%

*1 måned = 4 uger (28 dage)

nulstil alle valg

2) VÆLG 28 måltider (du mangler at vælge 28 stk)

Der skal vælges 2 måltider pr dag. Hvad ønsker du til morgenmad og frokost i løbet af din kur? Hvis du kører musen over produktnavnet, kan du se billede og beskrivelse af produktet.
Shakes kan erstatte både morgenmad og frokost. Vi anbefaler, at shakes udgør minimum 1 måltid pr dag.

( 119,00 DKK  69,00 DKK
Du sparer lige nu: 42%
)
( 119,00 DKK )
( 119,00 DKK )

*Diet shakes kommer i poser med 6 måltider

( 19,00 DKK  13,30 DKK
Du sparer lige nu: 30%
)
( 19,00 DKK )
( 19,00 DKK  10,00 DKK
Du sparer lige nu: 47%
)
( 19,00 DKK  11,40 DKK
Du sparer lige nu: 40%
)
( 19,00 DKK  11,40 DKK
Du sparer lige nu: 40%
)
( 19,00 DKK )
( 19,00 DKK )
( 19,00 DKK  11,40 DKK
Du sparer lige nu: 40%
)

inkl. moms


gennemsnitligt antal kalorier pr dag med de nuværende valg

MÅSKE har du brug for

  ( + 189,00 DKK  179,00 DKK
Du sparer lige nu: 5%
)
  ( + 119,00 DKK)
  ( + 69,50 DKK)
  ( + 69,50 DKK)
  ( + 69,50 DKK)
  ( + 69,50 DKK)
  ( + 69,50 DKK)
  ( + 29,00 DKK  19,00 DKK
Du sparer lige nu: 34%
)
  ( + 29,00 DKK  19,00 DKK
Du sparer lige nu: 34%
)
  ( + 29,00 DKK  19,00 DKK
Du sparer lige nu: 34%
)
  ( + 39,00 DKK)
  ( + 29,00 DKK  19,00 DKK
Du sparer lige nu: 34%
)

 

Fleksibel breakfast/lunch

  • Erstat morgenmad og frokost, spis sammen med familien til aften 
  • Vægttab på den nemme måde
  • Indtag væsentlig færre kalorier end normalt
  • Vælg selv hvad du vil spise
  • Delvis kost-omlægning

 

 

Den mest effektive fleksible kur

Fleksibel breakfast/lunch  er LiviShapes mest effektive fleksible kur og leveres med dit valg af shakes, måltider, supper og barer. Du erstatter hver dag morgenmad og frokost og skal spise almindelig sund aftensmad.

Vi har sammensat vore produkter, så de indeholder masser af proteiner og fibre, der hjælper med til at holde dig mæt. For at opnå det bedste resultat, er det en rigtig god idé at benytte LiviShape Fiber konjac under dette kurforløb.

 

 

Vægttab på den nemme måde

Vi tæller kalorierne for dig! Du får indtil aftensmaden kun omkring 450 kalorier og træffer du de sunde valg til aftensmaden, vil du opleve et fornuftigt vægttab på formentlig 1½ kg om ugen. Vægttabet vil variere fra person til person og resultater vil være individuelle og kan ikke garanteres. Vægttabet er meget afhængig af, hvad du ellers indtager i løbet af dagen og til aftensmåltid.

Mange synes et kurforløb er svært, fordi alt ofte er sat i skema og planlagt, men med Fleksibel breakfast/lunch  kan du stadig spise almindelig sund aftensmad, som det passer ind i din hverdag. 

Alle vore retter er nemme og hurtige at tilberede og du kan altid vælge produkter, der er ready-to-eat eller som kan forberedes hjemmefra, hvis du er på farten eller ikke har adgang til en mikrobølgeovn eller kogende vand i løbet af dagen. Du kan også sagtens bytte rundt på frokost og aftensmad, hvis du har et liv eller dage, hvor det passer dig bedre at spise almindelig frokost...

 

 

Fantastisk for dig med familie og børn

Når man har familie og børn er det svært aften efter aften at springe aftensmaden over til fordel for den mad, som en kur foreskriver og som børnene sikkert ikke kan lide. Måske er du også træt af at tilberede én slags mad til dig og andet til resten af familien... Fleksibel breakfast/lunch  giver dig mulighed for at spise familiens almindelige aftensmad (følg de sunde valg og guide til at være på kur).

 

 

En rigtig god start på en livsstilssændring

Fleksibel breakfast/lunch  kurforløb er en rigtig god start på din livsstilsændring, fordi programmet hjælper dig på vej med morgenmad og frokost sammensat med det rigtige indhold af kalorier, fibre, proteiner, vitaminer, mineraler, omega-3 og omega-6 og samtidig tvinger det dig til at fokusere på en sund aftensmad. Du skal holde dig til en plan, uden at den er for striks, og du kan ikke snacke og spise, det du plejer, så du bliver bevidst om meget af det, der normalvis gør din hverdag tyk og usund.

Begynd din rejse idag!

 

 

Bør kun anvendes af raske personer. Svage, ældre, sukkersyge patienter osv. bør aldrig følge kuren uden vejledning og opsyn af læge. Bør ikke anvendes af børn, unge, gravide og ammende. 

 

 


 

 

SÅDAN GØR DU når du modtager kuren

I  Fleksibel breakfast/lunch kuren skal du hver dag have 2 LiviShape måltider; 1x morgenmad + 1x frokost. Du har i pakken modtaget måltider til nøjagtigt den periode du har valgt (eks. 2 uger = 28 måltider).

 

Du kan på poserne læse, hvordan maden skal tilberedes. De fleste skal blot tilsættes vand, enkelte skal tilsættes mælk. Vores måltidsbarer er ready-to-eat. Du kan under selve måltiderne på www.livishape.dk også læse tip til fremgangsmåden eller hvordan du med få kalorier kan variere de enkelte måltider.

Nu skal du blot vælge, hvad du hver dag vil spise til morgenmad og frokost (altervativt aftensmad) af de produkter du har købt.

 

 

1 måltid = 2 diet shakes á 200ml (i alt 400ml)

På diet shake posen er anført hvordan 1 diet shake tilberedes (200ml vand og 1 strøgen skefuld pulver). Når du skal have diet shake som et måltid til enten morgen-, middags- eller alternativt som aftensmad, skal du have 2 x 200ml shake til 1 måltid.

 

OBS: Beregneren ovenfor tæller 6 måltider ad gangen, posen indeholder 12 shakes.

 

Du kan selv vælge, om du vil indtage de 2 shakes på én gang eksempelvis kl. 8 om morgenen eller om du vil fordele dem med et par timers mellemrum hhv. kl. 7 og kl. 9. Gør hvad der minder mest om dine normale spisevaner.

 

 

Og hvad så resten af tiden...

Vi har sammensat vore produkter, så de indeholder mest mulig næring til færrest mulige kalorier. Alle måltiderne indeholder således 1/3 af alt hvad kroppen har brug for af fibre, proteiner, vitaminer, mineraler og fedtsyrer.

 

Du bør spise sundt og varieret til aftensmad og holde aftensmåltidet på 500-700 kalorier. Tænk over hvad du spiser og få gode råd til at tage de sunde valg her: https://livishape.dk/sunde-valg.

Forsøg at undgå andet småspiseri i løbet af dagen. Er det svært for dig kun at indtage de 3 måltider pr dag, kan du vælge diet shakes, der kan fordeles ud på 2 shakes pr måltid. Alternativt kan du købe LiviShapes protein snacks med få kalorier og højt proteinindhold, som giver stor mæthed for få kontrollerede kalorier.

 

Du kan med fordel kombinere Fleksibel breakfast/lunch med LiviShape Fiber konjac og LiviShape Fiber-vand, der begge giver øget mæthedsfornemmelse og LiviShape Energy guarana, der giver mere energi og øget koncentrationsevne. Du kan sagtens bruge fiber konjac og fiber-vandet i forbindelse med dit almindelige måltid også og på den måde nemmere spise mindre hele dagen og ugen igennem.

Du kan også på vores hjemmeside læse en masse gode råd til at være på kur: https://livishape.dk/tips-der-virker-paa-kur

 

Sørg for at få masser af væske; helst 2-3 liter pr dag. Du kan drikke vand, sort kaffe eller kaffe med lidt mælk, te samt saft og sodavand uden kalorier. Drikkevarer med brus kan dog give oppustethed. 

Vil du gerne tabe dig, bør du undgå drikkevarer med kalorier såsom sodavand, saftevand, juice, kakao, mælk, caffe latte, kaffe med sukker, drikkeyoghurt, smoothies, vin, øl, drinks osv.

 

 


 

 

Er du i tvivl om dette er den rigtige kur for dig?

 

Her er et overblik over alle kur-programmerne

 
 

Copyright © 2022 LiviShape.dk
Vingelhøjvej 72, 6200 Aabenraa