Fleksibel 5/2

 • Tab dig uden følelsen af konstant at være på kur *
 • ... eller hold vægten nemt og overskueligt, gør plads til det søde liv *
 • Erstat al mad 2 dage om ugen, spis almindeligt og fornuftigt 5 dage om ugen
 • Vælg selv hvilke dage der er ‘faste'/ boost dage (dage med lavt kalorieindhold)
 • Vælg selv hvad du vil spise
 • Delvis kost-omlægning


* Resultat og størrelse på vægttab vil variere fra person til person og kan ikke garanteres

fra
15,50 DKK / dag

inkl. moms


gennemsnitligt antal kalorier pr dag med de nuværende valg

1) VÆLG antal dage

Vælg hvor lang tid du ønsker at købe ind til:

-5%

-8%

*1 måned = 4 uger (28 dage)

nulstil alle valg

2) VÆLG 24 måltider (du mangler at vælge 24 stk)

Der skal vælges 3 måltider pr 'faste'/ boost dag. Hvad ønsker du til morgen, middag og aftensmad  de 2 dage om ugen i din kur? Hvis du kører musen over produktnavnet kan du se billede og beskrivelse af produktet.
Shakes kan erstatte både morgenmad, middagsmad eller aftensmad. Vi anbefaler, at shakes udgør minimum 1 måltid pr 'faste'/ boost dag.

( 119,00 DKK )
( 119,00 DKK  69,00 DKK
Du sparer lige nu: 42%
)
( 119,00 DKK )

*Diet shakes kommer i poser med 6 måltider

( 19,00 DKK )
( 19,00 DKK )
( 19,00 DKK  10,00 DKK
Du sparer lige nu: 47%
)
( 19,00 DKK  11,40 DKK
Du sparer lige nu: 40%
)
( 19,00 DKK )
( 19,00 DKK  11,40 DKK
Du sparer lige nu: 40%
)
( 19,00 DKK  11,40 DKK
Du sparer lige nu: 40%
)
( 19,00 DKK  13,30 DKK
Du sparer lige nu: 30%
)

inkl. moms


gennemsnitligt antal kalorier pr dag med de nuværende valg

MÅSKE har du brug for

  ( + 189,00 DKK  179,00 DKK
Du sparer lige nu: 5%
)
  ( + 119,00 DKK)
  ( + 69,50 DKK)
  ( + 69,50 DKK)
  ( + 69,50 DKK)
  ( + 69,50 DKK)
  ( + 69,50 DKK)
  ( + 69,50 DKK)
  ( + 29,00 DKK  19,00 DKK
Du sparer lige nu: 34%
)
  ( + 39,00 DKK)
  ( + 29,00 DKK  19,00 DKK
Du sparer lige nu: 34%
)
  ( + 29,00 DKK  19,00 DKK
Du sparer lige nu: 34%
)
  ( + 29,00 DKK  19,00 DKK
Du sparer lige nu: 34%
)

 

Fleksibel 5/2

 • Mulighed for at tabe dig uden følelsen af konstant at være på kur
 • ... eller hold vægten nemt og overskueligt, gør plads til det søde liv 
 • Erstat al mad 2 dage om ugen, spis almindeligt og fornuftigt 5 dage om ugen
 • Vælg selv hvilke dage der er ‘faste'/ boost dage (dage med lavt kalorieindhold)
 • Vælg selv hvad du vil spise
 • Delvis kost-omlægning

 

 

Brug LiviShape i den kendte 5/2 metode

Med den udbredte 5/2 metode skal du 2 dage om ugen erstatte din mad med vores lækre shakes, måltider, supper og barer. Dermed får du kun ca. 700 kcal pr dag 2 dage om ugen . Vi kalder dagene i LiviShape Fleksibel 5/2 fastedage, fordi du er så tæt på kun at få de 500 kcal pr dag, som 5:2 kuren foreskriver.

 

 

For dig der har lyst til at leve et 'normalt' liv

Kuren kan følges af alle, men er især god for dig, der har brug for og lyst til at leve 'normalt' og ikke har lyst til at lægge hele dit liv fuldstændigt om. Du kan også med fordel bruge 5/2 til at fortsætte vægttabet efter en Kickstart Max eller Intensiv Mix, kombineret med en sund livsstil.

5/2 metoden er enkel at gå til og det lave kalorieindtag 2 gange om ugen hjælper vægttabet på vej. For nogle er fastedage en nemmere måde at tabe sig på, end ved at skære noget af alle måltider. Faste virker appetithæmmende og den effekt kan på nogle også virke til dagen, så man har nemmere ved generelt at spise mindre. 

Hvis du er gravid eller ammer, skal du ikke faste. Bør ikke anvendes af børn og unge. Folk med en kronisk sygdom bør konsultere lægen først og har du problemer med blodsukkeret, skal du være ekstra opmærksom på dit blodsukker, hvis du faster.

 

 

Mulighed for løbende vægttab

Kombinerer du de to faste dage med god sund livsstil, hvor du får cirka 1200 kcal pr dag ugens andre 5 dage, vil du formentlig opleve et fornuftigt vægttab, uden at føle at du går så meget på kompromis. Og i modsætning til en ren Kickstart Max eller Intensiv Mix kur, så kan du blive ved med at fortsætte på et 5/2 kurforløb, til du har opnået dit resultat og til at holde vægten efterfølgende.

Eventuelt vægttab vil variere fra person til person og resultater vil være individuelle og kan ikke garanteres. Vægttabet vil ved dette kur-program især afhænge meget af vægt og vaner ved starttidspunktet.

 

 

Brug 5/2 til at holde vægten stabil

Rigtig mange bruger 5/2 programmet til at holde vægten nede og dermed gøre plads til meget mere af det gode og søde liv de andre 5 dage om ugen. Måske er du tæt på din ønskevægt, men mangler lige de sidste par kilo. Eller er din vægt lidt svingende, og kan du ikke undvære alt for meget af det lækre, så brug LiviShape Fleksibel 5/2 til at holde vægten stabil. Måske kan 1 dags faste om ugen også være tilstrækkeligt for dig? Så skal du vælge Fleksibel 6/1.

 

 


 

 

SÅDAN GØR DU når du modtager kuren

 

I Fleksibel 5/2 kuren skal du 2 gange om ugen have 3 LiviShape måltider; 1x morgenmad, 1x frokost og 1x aftensmad. Du har i pakken modtaget måltider til nøjagtigt den periode du har valgt (eks. 4 uger = 24 måltider).

 

Du kan på poserne læse, hvordan maden skal tilberedes. De fleste skal blot tilsættes vand, enkelte skal tilsættes mælk. Vores måltidsbarer er ready-to-eat. Du kan under selve måltiderne på www.livishape.dk også læse tip til fremgangsmåden eller hvordan du med få kalorier kan variere de enkelte måltider.

 

Nu skal du blot vælge, hvilke dage i ugen der skal være dine 2 boost/ fastedage. Der bør altid være minimum én dag mellem fastedagene og fastedagene behøver ikke være de samme ugedage fra uge til uge. 

På selve dagen skal du så vælge, hvad du gerne vil spise til morgenmad, frokost og aftensmad af de produkter du har købt.

 

1 måltid = 2 diet shakes á 200ml (i alt 400ml)

På diet shake posen er anført hvordan 1 diet shake tilberedes (200ml vand og 1 strøgen skefuld pulver). Når du skal have diet shake som et måltid til enten morgen-, middags- eller aftensmad, skal du have 2 x 200ml shake til 1 måltid.

 

OBS: Beregneren ovenfor tæller 6 måltider ad gangen, posen indeholder 12 shakes.

 

Du kan selv vælge, om du vil indtage de 2 shakes på én gang eksempelvis kl. 8 eller om du vil fordele dem med et par timers mellemrum hhv. kl. 7 og kl. 9. Gør hvad der minder mest om dine normale spisevaner.

 

 

Må jeg spise andet på fastedagene?

Vi har sammensat vore produkter, så de indeholder mest mulig næring til færrest mulige kalorier. Måltiderne til fastedagene indeholder således alt hvad kroppen har brug for af fibre, proteiner, vitaminer, mineraler og fedtsyrer. Du skal således ikke spise andet på fastedagene, end hvad der medfølger kuren.

 

Du kan med fordel kombinere Fleksibel 5/2 kuren med LiviShape Fiber konjac og LiviShape Fiber-vand, der begge giver øget mæthedsfornemmelse og LiviShape Energy guarana, der giver mere energi og øget koncentrationsevne. Du kan sagtens bruge fiber konjac og fiber-vandet på ugens øvrige 5 dage og på den måde nemmere spise mindre hele ugen igennem.

Du kan også på vores hjemmeside læse en masse gode råd til at være på kur: https://livishape.dk/tips-der-virker-paa-kur

 

 

Hvad må jeg drikke på fastedagene?

Sørg for at få masser af væske; helst 2-3 liter pr dag udover de inkluderede diet shakes. Du kan drikke vand, sort kaffe eller kaffe med lidt mælk, te samt saft og sodavand uden kalorier. Drikkevarer med brus kan dog give oppustethed. 

Undgå drikkevarer med kalorier såsom sodavand, saftevand, juice, kakao, mælk, caffe latte, kaffe med sukker, drikkeyoghurt, smoothies, vin, øl, drinks osv.

Der er i LiviShape's produkter formentlig flere fibre, end du er vant til at spise og din krop har brug for væske til at fordøje fibrene, ligesom den mad du plejer at spise (for meget af) også indeholder væske. Derudover hjælper væske til at give en mæthedsfornemmelse.

 

 

Hvad skal jeg spise ugens 5 andre dage?

Du bør spise sundt og varieret resten af ugens 5 dage og vil du gerne tabe dig, bør du forsøge kun at indtage omkring 1200-1400 kalorier pr. dag. Tænk over hvad du spiser og få gode råd til at tage de sunde valg her: https://livishape.dk/sunde-valg

Vil du gerne bruge 5/2 til nemmere at holde vægten kan du naturligvis nemmere spise det du plejer...

 

 


 

 

Er du i tvivl om dette er den rigtige kur for dig?

 

Her er et overblik over alle kur-programmerne

 
 

Copyright © 2022 LiviShape.dk
Vingelhøjvej 72, 6200 Aabenraa