179,00 DKK  139,00 DKK
Du sparer lige nu: 22%
inkl. moms
 • På lagerafsendes indenfor 24 timer
 • Fragt 35,- Gratis v. køb over 400,-

 • Udvidet returret30 dage
 • Sikker handel på nettetBooty mini bands sæt

Drømmer du om en fast og fyldig numse? Så køb Booty bands! Sæt á 5 stk. m. forskellig styrke.

 

Effektiv træning af din bagdel

Det har aldrig været nemmere at få en lækker numse! Disse lækre og billige LiviShape resistance bands er et sikkert hit til træningen, et effektivt redskab og den perfekte løsning til dig, der drømmer om en rund, stærk og fyldig bagdel.

Sættet består af 5 stk. loop bands, der alle har forskellige styrker fra ekstra let (x-light) til ekstra tung (x-heavy). Du kan således altid finde den elastik, der passer bedst til dig og den specifikke øvelse, ligesom der er mulighed for løbende at øge modstandsniveauet, som du bliver bedre og stærkere! Træningselastikkerne er af høj kvalitet naturgummi-latex og er udviklet, så de føles rare mod huden. Hvert mini band er 60 cm i omkreds x 5 cm brede. Tykkelsen er forskellig og elastikkerne har cirka følgende styrke fra x-light til x-heavy: 2kg, 5kg, 8kg, 13kg og 18kg.

Med LiviShape Booty mini bands sæt kan du træne dine baller hvor og når du vil - derhjemme, på kontoret, på ferien eller i træningscentret, og du behøver ikke andet udstyr.

Køb din Booty Builder i dag og vi leverer sættet indenfor 1-2 hverdage.

 • Målrettet træning af din booty
 • Giver dig den runde, fyldige bagdel, du drømmer om
 • Effektiv til syretræning og dynamiske øvelser for baldemusklerne
 • Effektiv til både muskelopbyggende og fedtforbrændende træning!

 

Øvelser med booty bands

Du får her 6 øvelser, der giver en fast og fyldig bagdel:

Lateral band walks

Sæt elastikken rundt om begge lægge. Bøj knæene, så du går halvt i squat. Gå "nede i knæ" 2 skridt til den ene side, 2 skridt til den anden side. Gentag 10 par.

Standing kickbacks

Stil dig evt. ved noget, som du kan holde ved. Sæt elastikken rundt om begge lægge, spænd op i core og før det ene ben bagud, hold benet strakt. Lav 15 med den ene ben og 15 med det andet ben. 

Squat med Lateral leg lifts

Sæt elastikken rundt om begge dine ben, placer den lige under knæet. Lav en squat og når du igen står i oprejst position føres det ene ben ud til siden. Lav squat igen og før derefter det andet ben ud til siden. Lav 10 "par".

Side lying glam

Læg dig ned på siden med let bøjede ben. Placer elastikken omkring dine lår. Sæt fødderne sammen og løft det øverste knæ opad og tilbage igen uden at det når ned at røre det liggende knæ. Lav øvelsen 20 gange. Vend dig om på den anden side og gentag med den anden side.

Hip thrusts

Læg dig på ryggen og sæt elastikken omkring dine ben, placer den lige over knæene. Bøj benene og sæt fødderne i gulvet med afstand mellem fødder og ben, så elastikken er stram . Spænd i maven og pres hoften op, så der dannes en linje fra dine knæ, over din mave og til dit bryst. Vægten skal være på dine hæle og skulderblade. Sørg for at skulderbladene er godt inde under kroppen, så du ikke hviler på nakken. Sørg for at elastikken er spændt godt ud under hele øvelsen. Spænd godt i bagdelen og kør nu langsomt hoften op og ned. Gentag 20 gange.

Fire hydrant exercise

Stil dig ned på knæ og hænder. Sørg for at skuldrene er over hænderne og hoften over knæene. Sæt elastikken omkring dine bene, placer den lige over knæene. Spænd i maven og løft det ene ben ud til siden (som en han-hund, der tisser). Gentag 10 gange og gør det samme med det andet ben. 

 

VEJLEDNING

Der findes masser af øvelser, hvor træningselastikkerne målrettet træner baldemusklerne.

Se små træningsprogrammer i nedenstående videoer og kast dig ud i det, uanset om du er nybegynder eller øvet.

 

 

 

Træn hele kroppen

Mini bands kan bruges til at træne meget mere end ballerne! 

 

 

Mangler du en træningsmåtte at træne på? LiviShape har et stort udvalg af lækre billige træningsmåtter. Priser fra kun 89,-

 


Nemme, billige og simple redskaber til at træne derhjemme, når du har tid og lyst.

Træning med elastikker

 • Træn hele kroppen
 • Nemt og når det passer dig
 • Kan tilpasses alle niveauer
Produktsidebanner "guidetilvægttab"

KOMPLET KUR MED STORT VÆGTTAB KLIK HER

 

Copyright © 2021 LiviShape.dk
Vingelhøjvej 72, 6200 Aabenraa
Booty mini bands sæt
139