269,00 DKK
inkl. moms

Produktet er desværre udsolgt.

Du kan se flere lignende produkter her
Du kan også tilmelde dig nedenfor og
modtage en email,
når produktet igen er på lager:Akupressurmåtte

Lindring af smerter & fornyet energi med akupressur-behandling derhjemme. 

 

Et kendt, populært og enorm effektiv redskab til behandling af forskellige smerter. Akupressurmåtten er kendt under forskellige navne. F.eks pigmåtte, sømmåtte, massagemåtte.. listen er lang, men alle navne på den har et tilfælles, effektiviteten. 

Inspireret af en gammel indisk tradition,  er denne massagemåtte opstået. Kan hjælpe med af få ro og velvære i kroppen. Og ud over det, kan  akupressur måtten afhjælpe ved, dårlig søvn, stress, muskelspændinger,manglende energi, stivhed i kroppen, hovedpine og stress relaterede smerter.

 

Hvad er akupressur og gør det ondt?

Akupressur er en af de ældste behandlingsmetoder mod smerter og til at få mere energi i kroppen igen, der findes omkring 365 forskellige akupressur punkter i kroppen og de pigblomster der er fordelt på hele måtten og puden trykker sid ind på spændte muslker og stimulerer derved blodcirkulationen der sørger for at de spændte muskler kan afslappe igen.

Massagemåtten har 230 pigblomster fordelt tæt på hinden, som hver har 27 mindre prikker der giver i alt  6210 trykpunkter, puden har fordelt 59 pigblomster på sig, som hver har 27 mindre prikker der giver i alt 1593 trykpunkter.

OBS: Selve måtten kommer med lille logo på, kontakt os endelig inden bestilling, hvis dette er afgørende for dig.

Boldene der medfølger i dettte lækre akkupressur sæt har hver 78 massagenopper på sig, som giver rigtig god og behaglig, dybdegående massage på hele kroppen. Med fordel kan de små bolde komme med på farten, ha' dem klar, når du trænger til en massagebehandling. 

Det opleves lidt forskelligt fra person til person med hensyn til følsomhed af smerte. Mennesker der er meget smertefølsom ( der findes mange forskellige grunde til det) hører du til dem, der er lidt mere følsom overfor smerte, kan du altid vælge at bære et tyndt stykke tøj i mellem din krop / hud og pigge. Ønsker du at stå på måtten kan det være en god idé med et par tynde strømper, den stikkende fornemmelse de fleste beskriver i starten, vil aftage.  Jo længere tid du ligger / står på måtten, jo bedre slapper du af. 

Der kan forekomme rødmen på huden og små prikker, men der opstår ingen skader / huller i huden.

Det anbefales, at benytte akupressur måtten jævnligt og gerne dagligt, men til at starte med ville det være en god idé at følge denne vejledning: 

Dag 1 - 4 læg dig på måtten ca. 10 minutter, du vil de første gange måske føle en vis smerte, her er det vigtigt, at du bliver liggende, slapper af og trækker vejret dybt, så du gradvist vil fornemme mindre smerte og meget mere behag :-) 

Dag 5-14 nu kan du småt begynde at øge tiden du ligger på måtten, op til 20 minutter. Gerne anvend måtten ved sengetid, der er mange der oplever at de er mere afslappet efter behandling med akupressurmåtten, så det er nemmere, at når du er ved at føle træthed og er afslappet, at du bare kan hoppe i sengen bagefter. Andre oplever måske ekstra energi efter behandling med måtten, hvordan din krop reagerer på selve behandling vil du lægge mærke til og kan anvende den efter dine behov og dit behag.

Efter de første 14 dage har du vendet dig til måtten og du vil lægge mærke til, at du får og har det meget bedre end før.

 

Overvejer du om du kan få gavn af en sømmåtte?

Der findes rigtig mange gode grunde og fordele ved at have denne sømmåtte.Tag måtten og massagebolde frem når du trænger til en massage, du kan med fordel tage dette komplette sæt med f.eks på ferie. Du kan også vælge kun at tage enkelte dele med, dem du ved du vil kunne have brug for. En enorm stor fordel er, at du kan benytte sættet derhjemme, få smertebehandling omgående når du har brug for det, i din elskede, rare og kendte omgivelse.

En massagemåtte med pigblomster benyttes til at lindre forskellige smerter, muskelsmærter, spændinger i led og muskler, og ved at benytte den jævnligt, (gerne dagligt) kan den kan hjælpe med at mindske kroniske smerter. 

 

Viste du, at vores krop producerer et eget, naturligt smerteregulerende hormon ?

Endorfin! Ved brug af måtten stimuleres produktionen af hormonet endorfin, kroppens naturlige måde at regulere smerte på. Det hjælper med at blokere at smerte signaler bliver sendt videre til hjernen. 

Ikke alle sygdomme / sygdomstilstande kan klares uden, at man skal indtage medicin og dog kan man få gavn af, at selve benyttelsen af akupressur måtten kan være et optimalt supplement og man kan evt. nedregulere indtaget af den medicin man plejer at indtage imod smerter?

Få akut hjælp, få hjælp på den lange bane med vores fine komplet akpressur sæt. Ved at bruge produkterne i sættet regelmæssigt, kan du selv øge din mobilitet, opnå en helt ny kropsbalance, få lindring af spændingshovedpine, lindring af smerter i ryggen, spændinger i nakken selv dårlig søvn og problemer med mave/fordøjelsen kan mindskes, og mange andre forskellige små eller større gener, vi alle kan være udsat for. 

 

 • Komplet sæt 
 • Lækker blå / sort design
 • Opbevarinspose (sort), 2 massagebolde, akupressurmåtte, akupressur pude
 • Kan nemt tages med overalt
 • Mindsker smerter
 • Lindrer spændinger
 • Hurtig effekt
 • Hjælp på lang sigt
 • Forebyggende
 • Ingen bivirkninger
 • Behagelig og billig behandlingsmetode
 • Kan benyttes overalt
 • Positiv effekt på velbefindende
 • Måttens mål : 40 x 65 cm 
 • Pudens mål : 34 x 14 cm 

Praktisk og smart tilbehør til effektiv og afslappende massagebehandling derhjemme.

 Wellness og massage

 • Praktisk udstyr
 • Smart tilbehør
 • Fornyet energi
 • Gør noget godt for dig selv, du fortjener det
 • En oplagt investering i dit velbefindende
Produktsidebanner "guidetilvægttab"
Copyright © 2023 LiviShape.dk
Vingelhøjvej 72, 6200 Aabenraa
Akupressurmåtte
269