179,00 DKK  149,00 DKK
Du sparer lige nu: 17%
inkl. moms
  • På lagerafsendes indenfor 24 timer
  • Fragt 29,- Gratis v. køb over 400,-

  • Udvidet returret30 dage
  • Sikker handel på nettet


KØB FLERE
køb 2+ og spar 5%

Fiber konjac

Bidrager til vægttab og øget mæthedsfølelse (180 kapsler)

2 kapsler 3 gange dagligt
180 piller til 1 måned (intet abonnement!)

 

Fiber konjac er inkluderet i vores populære komplette kur, der er på tilbud lige nu.
Prøv kuren hvor de fleste taber sig 2-4 kg på en uge, og du får prøvet mange af vores produkter. 
Vægttabet vil variere fra person til person.

 

Slankepiller der virker! - Bidrager til vægttab og giver mæthed uden kalorier

LiviShape Fiber konjac mindsker sulten, hjælper til at du føler dig mæt hurtigere og derved spiser mindre.

Kapslerne indeholder plantefibre af typen konjac glucomannan, som kombineret med vand svulmer op til cirka 50-80 gange sin egen volumen og giver en god fylde/ bund i mavesækken - ingen kemi, 100% naturligt indhold.

LiviShape Fiber konjac består af vandopløselige fibre fra planten amorphophallus konjac, der vokser i dele af Asien.

 

Sæt turbo på dit slankeforløb

Uanset hvilken kur du er på, kan du have gavn af LiviShape Fiber konjac. Pillen fremmer vægttab i forbindelse med en kaloriefattig kost, men virker også stabiliserende på både kolesterol og blodsukker. Om det er en VLCD kur med LiviShape diet shakes eller et af vore andre kurforløb/ kostomlægninger. Eller om du bare skærer ned på kalorierne, spiser sundt, grønt og fedtfattigt eller på anden måde er igang med at smide nogle kg. Prøv LiviShape Fiber konjac og mærk forandringen.

 

Hjælper til at bevare normalt blodsukker

Vi har tilsat mineralet chrom (krom) til konjak kapslerne, fordi chrom har en veldokumenteret effekt på blodsukkerbalancen. Når vores blodsukker er stabilt, mindskes trangen til sukker, det er nemmere at styre sukkertrangen og dermed de ofte uhæmmede indtag af (usunde) mellemmåltider og ekstra kalorier.

 

Dokumenteret effekt - eneste slankemiddel godkendt af EU!

LiviShape Fiber konjac er ikke en magisk slankepille, der lover guld og grønne skove. Men det er en slankepille der virker! Den har en dokumenteret effekt og er uden hokus pokus. Plantefibrene svulmer op nede i din mave og giver derved en fornemmelse af mad i maven, uden kalorier.

EU har godkendt konjak plantens slankende virkning - nemlig fibrene fra konjacroden, der bidrager til vægttab i forbindelse med en energireduceret diæt hos overvægtige voksne.

Læs her hvad BT skrev da EU godkendte Konjac Glucomannan (link) - og HUSK vi har DANMARKS LAVESTE PRIS på piller til 1 måned til KUN 179,- i fast vejledende pris!  INGEN ABONNEMENT, INGEN BINDING, køb når du ønsker det.

 

Anbefalet daglig dosis (til voksne)

6 kapsler pr. dag. 2 kapsler synkes sammen med 1-2 glas vand ca. 30-40 minutter før hvert af dagens 3 hovedmåltider.
Sørg for at drikke rigeligt vand sammen med kapslerne. Det er vigtigt at kapslerne når maven, inden de opløses.

Dagsdosis bør ikke overskrides.

 

Anvendelse

Nogle bruger kapslerne i forbindelse med kostomlægning, mens andre bruger dem i et decideret kurforløb. Uanset hvad, vil de fleste opleve at kunne spise mindre og/eller have en længere mæthedsfølelse efter et måltid. Bidrager også til at det mindske overspisning. Nedsætter naturligt appetitten, mindsker sultfølelsen.

Pillerne skal ikke erstatte mad, men hjælpe til et vægttab ved at mindske sulten og dermed mindske den mængde mad og kalorier du indtager i forhold til normalvis.

Du kan fortsætte med at tage LiviShape Fiber konjac så længe du ønsker.

Pligttekst: Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares utilgængeligt for børn. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år. 
LiviShape anbefaler ikke brug af produktet til børn.

Indeholder ikke det farlige efedrin!

 

Ingredienser

Glucomannan (konjac rod/ amorphophallus konjac ekstrakt) 84%, Kapsel: gelatine (fra kalv/okse), Mineral: chrom(III)chlorid.

Aktive bestanddele pr. dagsration (6 kapsler): Glucomannan fibre 3,0 g;  Chrom 120,0 µg (300% af referenceindtag RI for voksen gennemsnitsperson).

Se komplet næringsindhold her (link). Fiber konjac er glutenfri.

 

 

Tilbagemeldinger fra kunder

 

Mail fra kunde (MINUS 4 KG på 1 MÅNED)
"Vil lige give jer en super tilbage melding. Jeg anbefaler jeres fiber piller til andre. For hold da op de virker, er nu kommet ned på 76.5 kg fra 80.7 på Ca 1 måned er så glad og stolt .
Kan snart ikke få hænderne ned igen tusind tak for jeres super produkt
Og rigtig glædelig jul. Frygter slet ikke gå den i møde med alle de lækkerier man får for kan nøjes med en halv småkage eller konfekt bare jeg lige smager så kan jeg stoppe igen slet ikke lyst til søde sager mere, hvad jeg ellers har spist en del af før."


Tilbagemeldinger fra brugere på Facebook:
"Jeg oplever mindre sult samt som om jeg ikke har så meget lyst til søde sager, jeg drikker så også fibervand i forskellige smagsvarianter om det er det der gør tricket det skal jeg ikke kunne sige... jeg fortsætter ihvertfald med min konjac og fibervand"

"Jeg har nu spist livishape konjac piller i 3 dage om mærker klart at de hjælper mig med og spise mindre og det mest fantastiske er at de klart hjælper på blodsukkeret, det suser ikke op og ned og jeg har nemmere ved at undgå og putte søde sager i munden"

"De virker ganske udemærkede og er nemme at sluge i modsætning til andre tilsvarende piller....."


Beskrivelse af en mands oplevelser:
"Fiber Konjac-kapslerne har han taget op til måltiderne, og han har oplevet, at han er blevet mæt af mindre portioner, ligesom han har været mæt i længere tid."


Én af vore testere skriver:
"Så føler jeg mig her på 5 dagen uden sukker, mel, ris, kartofler og pasta og mælk UTROLIG godt tilpas. En hel uge uden hovedpine, min hud er blevet meget flottere og energien er i top. Jeg oplever ikke jeg går sukker kold i løbet af dagen men føler mit blodsukker er stabil. Er overrasket over hvor let jeg kan undvære sukker, om aften plejede jeg at ha krise men det har jeg slet ikke mere. Her er hvad jeg dagligt bruger: 2 piller 30 min inden hvert hovedmåltid. Og så bruger jeg det her fiber pulver (red. fiber-vand) i mit vand 1/2 liter om dagen – resten af dagen drikker jeg uden."

 

Oplevelsen af pillernes virkning og vægttab, vil variere fra person til person.

 


Køb vores uundværlige shaker. Få mere energi/ mæthed med LiviShape - naturlig hjælp uden bivirkninger

Tilbehør & hjælp

  •  Hjælp dig selv på vej
  •  Få mere energi
  •  Opnå hurtigere mæthedsfornemmelse
  •  Prøv LiviShape's lækre shaker
  • Få styr på vægt og fedtprocent
Produktsidebanner "guidetilvægttab"

 

 

 

 

 

Prøv vores revolutionerende

kaloriefattige fiber-vand her

Mere mæthed, fibre og dejlig smag!

KUN 69,50,-   (nok til 10 liter)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fiber konjac indgår også
i vores populære komplette kur

Garanteret vægttab, se mere her

På tilbud netop nu

 

 

Copyright © 2017 LiviShape.dk
Vingelhøjvej 72, 6200 Aabenraa
Fiber konjac
149